LIGHTSPEED

SOFTWARE IN DE CLOUD VOOR DE RETAIL EN HORECA

“Software in de cloud voor de retail en horeca”
Lightspeed is een gebruiksvriendelijk kassasysteem die u helpt om alle aspecten van uw zaak gemakkelijk te beheren. Het helpt u om inzicht in uw winkel te verwerven zodat u beter kan omspringen met het dagelijks runnen van uw zaak. Dankzij de iPad kassa die opgeslagen is in de cloud kunt u uw winkel overal met u meenemen. Het laat u uw grenzen verleggen en zorgt voor de groei van uw zaak!
MDware en Lightspeed zijn als twee handen op één buik. Door onze uitstekende relatie met Lightspeed en onze goed opgeleide medewerkers is MDware de beste verdeler van Lightspeed producten. Wij komen uw Lightspeedsysteem installeren zodat u zorgeloos aan de slag kunt gaan met de nieuwe start van uw winkel. Verder zorgen wij ook voor de verdere ondersteuning indien u deze nodig zou hebben.

LIGHTSPEED

SOFTWARE IN DE CLOUD VOOR DE RETAIL EN HORECA

“Software in de cloud voor de retail en horeca”
Lightspeed is een gebruiksvriendelijk kassasysteem die u helpt om alle aspecten van uw zaak gemakkelijk te beheren. Het helpt u om inzicht in uw winkel te verwerven zodat u beter kan omspringen met het dagelijks runnen van uw zaak. Dankzij de iPad kassa die opgeslagen is in de cloud kunt u uw winkel overal met u meenemen.

OMNICHANNEL

Image Not Found On Media Library

LIGHTSPEED RESTAURANT

In de horeca moet men veel dingen tegelijk managen. De reserveringen, personeel, voorraad en de keuken moeten feilloos op elkaar afgestemd zijn. Dankzij Lightspeed Restaurant heb je zicht op alle onderdelen en kan je alle data analyseren en hier uit de beste beslissing te nemen zodat de kwaliteit van uw zaak hoog blijft.
Image Not Found On Media Library

LIGHTSPEED RETAIL

Lightspeed retail bestaat uit veel meer dan juist een kassasysteem, het is een volledig winkel management systeem dat u helpt bij elk aspect in de verkoop. Van stockbeheer tot het analyseren van rapportages, de vele verkoopprocessen en het beheren van personeel. Dit systeem, dat tevens in de cloud draait, kan meerdere winkellocaties beheren.
Image Not Found On Media Library

LIGHTSPEED E-COMMERCE

Of je nu wil beginnen met online verkopen of je bedrijf wil uitbreiden met online winkel. Lightspeed ecom is de ideale oplossing! De software is uitermate gebruiksvriendelijk en geeft u tevens een uitgebreide technische ondersteuning. Verder zorgen de uitgebreide rapportages ervoor dat u goede zakelijke beslissingen kunt nemen.
Lightspeed - MDware