MDware Facturatie

Toolkit voor Lightspeed Retail

De toolkit van MDware maakt van Lightspeed Retail de volledige oplossing voor het beheren van je zaak. Maak en beheer facturen in enkele simpele klikken, digitaliseer je cadeaubonnen en (binnenkort) beloon je klanten met ons klanten- en loyaltysysteem.

FACTURATIESYSTEEM

Geïntegreerde facturatie voor Lightspeed Retail

De MDware toolkit is beschikbaar in het Engels, Frans en Nederlands en is compatibel met de Belgische en Nederlandse fiscale wetgeving. De tool is verder beschikbaar voor UK, Noord-Amerika (Canada & Verenigde Staten) en Australië. Op aanvraag kan de tool snel en gemakkelijk beschikbaar worden gesteld voor andere landen.

Aanmaken facturen

Facturen kunnen tijdens, of na een verkoop aangemaakt worden opgesteld in meerdere talen.

Mail

Print je factuur af of mail deze in één klik door naar je klant.
We werken ook aan een uitgebreide zend- en open-historie van opgestelde facturen.

Extra's

Print pakbonnen en voeg externe facturen in om het overzicht te behouden. Factureer vanuit meerdere Retail-locaties.

Aanmaken Creditnota's

Op basis van refunds/teruggaves in Retail maak je gehele of gedeeltelijke creditnota's aan.

Betalingen

Betaalde en onbetaalde facturen beheren? De facturatietool toon je in één oogopslag wat vervallen, onbetaald en betaald is.

More to come...

We werken constant aan verbetering: nieuwe designs, online betaling en rappelbeheer, iPad-ondersteuning en meertaligheid staan alvast op onze to-do-lijst.
Waarom deze tool?

Ligthspeed Retail is een topsysteem, alleen ontbreekt hier en daar nog een vitaal element om de volledige workflow van jouw business te ondersteunen. Automatische facturatie bespaart je veel kostbare tijd en je kan er binnen 5 minuten al mee aan de slag.

Waarom MDware?

MDware werkt zeer nauw samen met Lightspeed en luistert heel sterk naar de noden van alle Lightspeed klanten. We kunnen erg snel inspelen op vragen van onze klanten en zijn ook in staat om custom ontwikkeling op te leveren. Deze tool is gebouwd vanuit jullie feedback.

Hoe ga ik aan de slag?

Van zodra je een test- of live-omgeving van Lightspeed Retail hebt, kan je beginnen met factureren. We helpen je graag 30 minuutjes met het opzetten van de koppeling.

PRIJZEN

Gift Card Generator

Graag stellen we onze klanten gratis tools ter beschikking:
✓ Gift Card Generator: Digitaliseer je cadeaubonnen met een barcode via je ZEBRA labelprinter.
✓ Meer interessante tools komen eraan!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe features in de invoicingtoolkit en onze andere opkomende Lightspeed intagraties.

MDware Facturatie voor Lightspeed - MDware