MDware Loyalty

Toolkit voor Lightspeed Retail & Omnichannel

Met MDware Loyalty is het super gemakkelijk om je klanten te belonen. Ingesteld in 5 minuten, houdt MDware al je verkopen bij en zorgen we evoor dat klanten tegoed opsparen en kunnen gebruiken bij een volgende verkoop.
De toolkit van MDware maakt van Lightspeed Retail & Omnichannel de volledige oplossing voor het beheren van je zaak. Zie ook Loyalty eCommerce.

MDware Loyalty

Toolkit voor Lightspeed Retail

Met MDware Loyalty is het super gemakkelijk om je klanten te belonen. Ingesteld in 5 minuten, houdt MDware al je verkopen bij en zorgen we evoor dat klanten tegoed opsparen en kunnen gebruiken bij een volgende verkoop.
De toolkit van MDware maakt van Lightspeed Retail de volledige oplossing voor het beheren van je zaak.

OMNICHANNEL LOYALTY

Geïntegreerde loyalty-oplossing voor Lightspeed Retail & Ecommerce
MDware Loyalty is beschikbaar in Europe, Noord-Amerika (Canada & United States) en Australia! --Contacteer ons voor meer info of een onboarding sessie!

De MDware toolkit is beschikbaar in het Engels, Frans en Nederlands en is wereldwijd beschikbaar.

Verkoop-gebaseerde Loyalty

Met MDware Loyalty laat je je klanten loyalty opsparen gebaseerd op hun aankopen in je winkel. Jij bepaalt het percentage dat jouw klanten verdienen, en wij zorgen ervoor dat ze dit kunnen gebruiken bij hun volgende bezoek.

Migratie-service

MDware helpt je graag verder met het migreren vanuit een bestaande loyalty-oplossing. Contacteer ons voor meer info.

Plug en play

Het instellen van MDware Loyalty is maar 5 minuutjes werk en erg gemakkelijk.
Gebruik onze support-documentatie of contacteer ons voor een 20-minuten durende onboarding sessie.

Bestaande kortingen & drempels

In onze instellingen kan je ervoor kiezen dat items waar reeds een korting op werd gegeven niet worden meegerekend, zodat klanten geen twee keer korting krijgen. Je kan er ook voor kiezen een minimum-drempel in te stellen voor het spenderen van Loyalty.

Multi-Locatie & loyalty op ticket

ondersteunt één klanten/loyalty-systeem per Lightspeed Retail-systeem. In multi-shop omgevingen, kunnen klanten opsparen in de ene en spenderen in een andere shop. Indien gewenst wordt het opgespaard tegoed weergegeven op het ticket.

Omnichannel loyalty

MDware Loyalty ondersteunt het opsparen van tegoed in zowel Lightspeed Retail als - eCommerce, in een Omnichannel omgeving. Contacteer ons voor complexe multi-eCommerce implementaties. Ga naar onze eCommerce loyalty pagina voor meer info.
Waarom deze tool?

Ligthspeed Retail is een topsysteem, alleen ontbreekt hier en daar nog een vitaal element om de volledige workflow van jouw business te ondersteunen. Geïntegreerde Loyalty kan je heel wat tijd besparen en je begint eraan in minder dan 5 minuten. Wil je je trouwe klanten belonen? Dan heb je de ideale oplossing gevonden.

Waarom MDware?

MDware werkt zeer nauw samen met Lightspeed en luistert heel sterk naar de noden van alle Lightspeed klanten. We kunnen erg snel inspelen op vragen van onze klanten en zijn ook in staat om custom ontwikkeling op te leveren. Deze tool is gebouwd vanuit jullie feedback.

Hoe ga ik aan de slag

Van zodra je een test- of live-omgeving van Lightspeed Retail hebt, kan je beginnen met MDware Loyalty. We helpen je graag 30 minuutjes met het opzetten van de koppeling.Ben je meer een DIY-guy of -girl, hga dan naar ons support center en volg de stappen: Klik hier!

PRIJZEN

Gift Card Generator

Graag stellen we onze klanten gratis tools ter beschikking:
✓ Gift Card Generator: Digitaliseer je cadeaubonnen met een barcode via je ZEBRA labelprinter.
✓ Meer interessante tools komen eraan!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe features in de toolkit en onze andere opkomende Lightspeed integraties.

MDware Loyalty voor Lightspeed